14.7.12

Min regnsäkra tunnel

Jag har en egen regnsäker tunnel. Bra för dagar som den igår :) Där kan man åka longboard även i dåligt väder. Vilken lycka.

Så jag lyckades lära mig flera nya saker. Med inspiration från Mattias Hertzig fick jag inte bara nya trick. Fick även en likadan sönderfläkt tumme av gripptejpen, och min bräda fick som hans bräda mer nersliten nos & tail. Haha, stay stoked lixom x)



Se gärna Mattias lilla edit också på youtube

2 kommentarer:

  1. Tja!! Vad har du för bräda? setup?. vore skysst att veta då mina hjul abec 11 70 th inte slidar bra. Och fasen att jag missade denna helg men hade partaj som jag inte kunde missa :D

    föresten grymma tricks!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hallo! Kul att du gillart :) jag kör en "Loaded Dervish Sama" med "Paris 180mm"-truckar. Först hade jag "gula 86a Durians"-hjul för dom släpper lätt. Men nu köpte jag precis "80a stimulus orangea"-hjul istället för de slajdar mycket mjukare. :) hoppas de är till nån hjälp. Har också Venom 87a standardbushings, men de är ju en smaksak.

      Vi hade en sjukt skön helg. Men vi är peppade på att dra en helg till i Skövde i början av september. Håll utkik så är du sjukt välkommen då istället! :D

      Radera