30.12.12

Anlänt till Åre

Från Sälen till Åre på fem timmar. Nu har jag fyllt på Skistar kortet igen :) fyra dagars åkning och sedan hem och plugga järnet inför tenta i Linjär Algebra. Jag som aldrig har varit i Åre förut. Ska bli kul att se hur parken ser ut. Upp med tuppen imorgon ;)

Resesällskapet med en riktigt härlig familj och deras coola katt. Han var orange och såg ut precis på pricken som Mästerkatten i Shreck filmerna. Ont i rumpan får man efter fem timmar i bil men katten klagade inte någonting. Han var så nöjd. En bra förebild ;P 

28.12.12

Snowboard i Trysil idag

Idag drog vi bilen till Trysil (Norge) för en heldag åkning. Riktigt BRA park hade dom! Massor av hopp. gött! Så nu har jag lyckats lära mig nose-grab och tail-grab ordentligt :D sen har jag kört en del treor, men aldrig lyckats landa dom :/ Dock blev den en 360 över en cool spine dom hade upplagd, En 360 med nose-tap! ;D weeii. Hehe.

Här kommer lite bilder (snap-shots) från GoPro filmen. Riktigt härligt ljus på sista åket med solnedgången i bakgrunden :) Imorgon blir det åkning här i Sälen igen. Lindvallen och Tandådalen. Jag är grymt taggad för det!

 

STAY STOKED :D

25.12.12

Mini RailJam

Idag hittade vi äntligen en park. Tandådalens junior park har precis öppnat  med en del spetsiga hopp och roliga rails i form av tunnor, rör, boxar osv. Efter lunch stannade vi för ett åk i iParken. En liten rail arena med tre features och ansatts från en ramp precis utanför restaurangen :) Precis då började en liten tävling som Oakley höll i. Vi hamnade mitt i RailJamet. Så det slutade med att jag kom tvåa och vann en cool hel röd Oakley hood. :D yeah!

Satte lite nya trick som jag aldrig gjort förut. Sjukt kul. Får se om vi kanske kan få det på film imorgon. Hihi. Nu blir det ett stort glas med varm choklad å grädde å .... nått mer ^^


STAY STOKED!
Hörs snart igen!

22.12.12

Bye bye home-tree

Hejdå älskade hemma backen Billingebacken :)
Jag säger hej till bergstopparna imorgon! :D
Lindvallen här kommer vi!


Mediterar i hopp om att väskan ska packa sig själv. Nästan så jag skulle vilja vara häxa ;p haha, detta året har jag packat väskan så många gånger. Jag är så trött på det att packningen blir mindre för varje gång, och jag blir bara mer och mer glömsk.... Men livet blir ju faktiskt mer spännande på det viset också :)


filmtips: Kelly Sildaru
Den editen bara måste ni se! :)  

God jul helg på dig också!
Ifall jag inte hinner med ett inlägg till

19.12.12

Skandinaviska kvinnor

Mina härliga tjej longboard vänner i Göteborg visar hur hårda vi skandinaviska tjejer är ;)  Vem säger att longboard inte är en vintersport? Bräda i alla väder! Longboard Girls Crew Sweden!


 

You girls are inspiration!

15.12.12

Första dagen i backen :D

Vilken lyckans dag. Parken öppnade med 1 dm nysnö i morse!
Och jag har hoppat det STORA hoppet! Det gick riktigt bra. :D Jag är riktigt nöjd om jag får säga det själv. Det känns stabilt.   ...och jag har även träffat två snowboard tjejer idag. Skövde brudar, som är stokeade :D Sjukt kul att det finns tjejer även här!

Sååå, detta kommer bli en fet vinter ;D

Malung folket rippar Skövde

Abbe, Theo och Vidar tog tåget hit från Malung för att stanna hela helgen och filma street rail. Det var riktigt häftigt att se dom shredda :D Vi var och kikade när dom skulle ta "railet som alla pratat om". Det lär ha stått där från 30-talet eller nånting? Jätte gammalt. Och troligen har ingen tidigare kört snowboard på det. Det skrivs Skövde historia ;)


titta 45 sekunder.

13.12.12

Billingebacken Förbereder

Vår hemma backe Billingebacken förbereder inför säsongsstart! :D Vi åkte upp och kikade lite. Det ser underbart ut! Det är nog första gången i historien som dom förbereder parken till öppningshelgen. Det ska bli nice.

Pistmaskinen drog upp första lastet till kicken !

11.12.12

Jul i Sälen

Vi har jul bakat heeeela söndagen! Massa julgodis ska det bli innan jul, då vi åker upp till en mysig fjällstuga i Sälen. Snowboard och skidor i en vecka. Snö och god mat, och härliga människor! Vi har tagit åt oss att fixa allt godis, och vi är på god väg :)

Fast den bästa nyheten är ändå att vår hemmabacke Billingebacken öppnar nu på lördag! Jag har väntat hela året på den dagen! Det har redan sprutats upp en stor snöhög inne i parken, och planerna för parken låter inte tokiga dom heller. Jag ska bara fixa min Mattematik tenta på lördag först :) sen bär det av i snön!

Fudge upp till vänster. Glögg måste man dricka när man bakar. Godis i stora lass att baka ifrån. Och Lukas egna Julsnaps! Den är riktigt rivig ;D

8.12.12

Igår kväll


Dark and lonely ... bara jag, min snowboard, min spellista och rail boxen. Övar mina 270-up...

7.12.12

Ommöblering

Får ursäkta för bloggen just nu :) "blogspot" verkar leva sitt egna lilla liv och den tyckte att den skulle ta bort en massa information från min hemsida. Så vi kan ju kalla detta för en liten "om-möblering" för tillfället.

Livet springer ju så fort nu när det är snö ute och jag sitter gärna inte vid datorn. Men lovar att fixa så fort jag kan! Tills dess vill jag uppmana er att följa mitt exempel. UT OCH LEK I SNÖN! :D

2.12.12

Snön är här! :D

Vi körde på riktig snö idag! :D Lycklig tjej och lycklig snowboard! Malin Rapp kom och hälsade på under vår session. Där har ni en riktigt skön brädtjej med stoke!

Som ni ser så sprutas det för fullt nu i hemmabacken. Så idag har det övats lite nya grejor. Och det har även betalats en resa till Franska alperna! :D Vecka 3 efter nyår. Bussresa tillsammans med folk från Jönköpings Högskola. Det ska bli häftigt!

Snö, snö, snö! Massa Snö!
Hoppas ni haft en lika skön första advent som jag!


Kika in på Malin Rapps sida också vettja: Malin Rapp

Snow Stoke xD